inspiratie | in de media

In de media


Een leuk interview met hoofddocente van het specialisatiejaar equine assisted kindercoach Esther van Noort: Veilig leren met een buddy op 4 benen.

artikel in bit

Het NOS Jeugdjournaal op bezoek bij (kinder & jeugd)psychologe en equine assisted coach Anita Blonk.

Waar, zoals de moeder van de chronisch zieke Angela zegt, psychologen niet tot een opening kwamen, kwam pony Livia van equine assisted coach Bianca van de Voort dat wel. "En dat is heel bijzonder."

Paula Udondek vertelt bij Koffietijd over hoe zij, naast haar werkzaamheden als presentatrice, coacht en familieopstellingen begeleidt met hulp van paarden.

Bastiaan Ragas komt in het programma In Therapie voor een sessie bij Sabine Rabbe.

Jolanda Post vertelt bij Lifestyle Experience van RTL4 over de harmonie tussen mens en paard. Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van zowel recreatieve als wedstrijdruiters en hun paarden in verschillende situaties, waarneer deze harmonie verstoord is.

Equine assisted coach Freek Janssen legt bij Life is beautiful van RTL4 uit hoe hij paarden inzet bij coaching van mensen met een burn-out.


Prachtig artikel in Bit over een sessie met veteraan Geert door docent Paul Bul, zelf een veteraan. Met dank aan en veel respect voor de coachee die zich in dit artikel zo open en kwetsbaar op durfde te stellen.

blog over coachsessie

Equine assisted coach Esther Verlinden van de Eekhorst heeft RTV Oost op bezoek.

Een deelneemster aan BNN Werk heeft een sessie bij equine assisted coach Monic Wagendorp.