44 kaarten 66 vragen 22 opdrachten

De grote arcana van de tarot vormde de inspiratie voor de vorm­geving van de geen woorden maar paarden coach­kaarten. Deze tweeën­twintig kaarten zijn voorzien van archetypische voorstellingen en geven de levensfasen weer van de ontwikkelings­weg van de mens. Ze zijn daarmee een mooie metafoor voor het coach­proces.
De archetypen maar ook de sprekende, soms uitgesproken foto’s van onze paarden die voor de kaarten zijn gebruikt nodigen uit tot reflectie.
Van iedere kaart zijn er twee versies, alleen het beeld verschilt, de bijbehorende vragen en activiteit zijn hetzelfde.

In de complete set, die onderdeel is van het lesmateriaal van de opleiding equine assisted coach vind je:

  • 44 kaarten met prachtige en toepasselijke foto's van onze eigen paarden
  • een full colour boek van 76 pagina's met uitleg, vragen, opdrachten en betekenis van de kaarten
  • een mooie, fair geproduceerde, zwart katoenen buidel om de kaarten en het boekje in te bewaren en makkelijk mee te nemen
  • de online versie van de kaarten en het boek.

Boek

In het bijbehorende boek vind je meer over de achter­grond, uitgebreide instructies hoe met de kaarten te werken en per kaart:

  • drie verdiepende vragen en
  • een activiteit met de paarden

die aansluiten bij het thema van de kaart.
Achter in het boek is de betekenis van de kaarten volgens de archetypen van de grote arcana en de elementen en symbolen op de kaart te vinden. Dit is voor het coach­proces niet per se relevant, maar kan een waardevolle aanvulling zijn.

Online coachkaartenset

De volledige set is gratis voor iedereen online te gebruiken. Wel zo handig. Digitale kaarten slijten niet, kreuken niet en worden niet nat als je in de bak of wei werkt.Kies een kaart

Kies een kaart en ontdek wat de kaart en de paarden je te vertellen hebben.

Verstuur een coachkaart als eCard

De coach­kaarten zijn ook als eCard beschikbaar. Via deze pagina verstuur je een eCard van een coach­kaart naar een vriend, vriendin, collega, familielid of jezelf.