Algemene informatie

Cursus­dagen en tijden

De cursus­dagen beginnen (tenzij anders aangegeven!) om 11.00 en eindigen om ongeveer 17.00 uur. Hou rekening met een mogelijke uitloop tot 17.30 uur. Vanaf 10.30 uur is de cursus­ruimte open en kun je alvast koffie en thee nemen.
Zorg dat je ruim op tijd bent, zodat je ontspannen aan de cursus­dagen kunt beginnen.

  • Aankomsttijd parkeerplaats: 10.30 uur – 10 minuten wandelen naar nummer 34
  • Binnenkomst, koffie/thee 10.45 - 10.55 uur
  • Start lesdag: 11.00 uur

Kleding

Het is goed om tijdens cursus­dagen makkelijke kleding te dragen. Neem voor de coach­sessies met de paarden stevige schoenen of laarzen mee (eventueel met beschermde neuzen) waarop je goed uit de voeten kunt. Omdat we een groot deel van de tijd buiten zijn, is het verstandig om kleding mee te nemen die past bij het seizoen (zonne-, water- of koude­bestendige kleding). In de winter kan ski­kleding op zeer koude dagen een uitkomst bieden.

Adres, route en openbaar vervoer

De adres­gegevens, route­beschrijvingen en openbaar vervoer-instructies vind je op de contact­pagina.

Parkeren

Zie de aanwijzingen op de contactpagina.

Rustig rijden

Zou je op de Keulseweg rustig willen rijden? 30 km/u graag, ook als je (te) laat bent! Het is een smal weggetje en er lopen vaak dieren op de weg of in de berm. Het zou fijn zijn als je daar op wilt letten en rekening mee wilt houden. Op ons erf en het pad naast de stal graag stap­voets rijden in verband met loslopende kippen en poezen.

Cursusruimte

Bij binnen­komst door het hek rijd of loop je rechtdoor naar achter. De grote stal aan de rechter­kant is de cursus­ruimte. De ingang is aan het eind, gelijk rechts om de hoek.

Overnachting

Op deze pagina vind je meer informatie en mogelijk­heden tot over­nachting in de buurt.

Lunch

Gedurende de dag is er onbeperkt, koffie, thee, dranken, koek, koekjes en volop fruit voorhanden. Neem je eigen lunch mee.