Keulseweg, 27 maart 2022
KEULSEWEG
Nieuws van de Keulseweg
Het is al een tijdje geleden dat we een nieuwsbrief stuurden. Niet dat we niks te vertellen hebben, maar het kwam er gewoon niet van. Tot nu. Want 1000 euro subsidiemogelijkheid voor onze opleidingen én de 1000ste student vonden we wel een nieuwsbriefje waard.
Wij wensen je een fijn voorjaar!
Raymond & Marjolijn
STAP-budget
€ 1000 subsidie
De aansluiting bij de verschillende platforms is gelukt en het is rond: als erkende beroepsopleiding komen onze opleidingen in aanmerking voor subsidie tot € 1000 per jaar vanuit het STAP-budget. Het budget wordt verdeeld over periodes vrijgegeven, de eerstvolgende aanvraagperiode start 1 mei.
Alles over het STAP-budget
Pegasus
Deelnemers gezocht
Voor het klinisch onderzoek naar het effect van therapie met paarden bij jongeren met autisme en emotie-regulatieproblemen door kinderpsychiater en equine assisted (kinder)coach Jenny den Boer worden deelnemers gezocht. Vind je het leuk of zinvol om aan dit onderzoek mee te doen? 
Kijk hier voor meer informatie
1000ste student!
1000ste student
Jippie! Januari 2022 mocht de Keulseweg kudde de 1000ste student inscharen. We kunnen het bijna niet geloven… En de allereerste student, Rolinka, is er ook nog steeds. Zij is 12,5 jaar later inmiddels een zeer ervaren docente van onze opleidingen equine assisted coach® level 1 en 2.
Kom jij ook bij de kudde?
Equine assisted therapie
Van coach naar therapeut
De eerste therapieopleiding start in april. We gaan daarin een stukje dieper dan bij coaching. Met 16 jaar ervaring, 12,5 jaar opleiding, ruim 1000 studenten en een netwerk van fantastische docenten zijn we er helemaal klaar voor!
Equine assisted therapie
Learningsessies
Hoezo paarden?
In dit artikel, dat eerder in EAC magazine verscheen, leggen we vanuit een aantal psychologische perspectieven uit waarom we ons het gedoe op de hals halen van de samenwerking met een groot, soms onvoorspelbaar dier. Op een vreemde plek met onvoorspelbare externe factoren en weerselementen.
Lees het artikel
Learningsessies
When the student is ready...
...the teacher appears
En daar is ze dan: Puk, een van onze teachers. Ben jij ready? Meld je dan aan! Of kom naar een open dag of learningsessie om kennis te maken.
Gratis (paarden)coachsessie
Meld je aan voor onze (zeer onregelmatig verschijnende) nieuwsbrief: