Voice Dialogue en Paarden

Werken met polariteiten

Voice Dialogue is een methode waarbij je verschillende aspecten van iemands karakter in het spotlicht zet. Dit geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijk­heden om kanten waar iemand minder mee voor de dag komt, verder te ontwikkelen. Het onder­kennen en onder­zoeken van dualiteiten in mensen brengt een bewustzijns­transformatie op gang. Deze energetische methode leert een coachee zijn of haar vele ‘subpersonen’ kennen zodat ze bewust ingezet kunnen worden.

Voice Dialogue en Paarden

In Voice Dialogue sessies zien we paarden de verschillende energie­patronen signaleren, er direct op reageren en daarmee zowel de coach als de coachee van veel informatie voorzien. Maar ook projectie op de paarden, zeker bij werken in een kudde, kan sterke leer­momenten bieden.

Werken met eigen thema

Door deze dagen diepgaand met je eigen thema aan de slag te gaan, ervaar je niet alleen zelf de toepassings­mogelijkheden van Voice Dialogue maar maak je tegelijk een grote stap in je zelfbewustzijn en professionaliteit als coach.
Ter voorbereiding vul je een vragen­formulier in om leerwensen en persoonlijke thema’s waar je dit blok mee aan de slag wilt vast naar boven te halen, zodat je sneller de diepte in kunt.

Datum

vrijdag/zaterdag 19 en 20 augustus 2022

vrijdag/zaterdag 23 en 24 september 2022 vol

Onderwerpen die behandeld worden

Relevante (primaire) kanten herkennen | verkennen van het thema | vitale polariteit herkennen | vergroten van energie | op organische manier ruimte scheppen voor waardering | contact maken met de onder­liggende kwetsbaarheid | triggers | ruimte voor de tegen­pool | faciliteren van het proces

Voor wie

Equine assisted coaches

Docenten

Linda Doornweerd en Miranda van de Schuur

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Locatie

Deze nascholing wordt georganiseerd door en vindt plaats op de locatie van Miranda van de Schuur in Moordrecht. Er is ruime parkeer­gelegenheid aan de overkant, onder deze link vind je de route en parkeer­tips moordrecht.

Vooropleiding

Equine assisted coach® level 1 en hoger

Permanente educatie

Erkend voor 20 SBU.

Kosten

Deelname aan dit blok kost in seizoen 2022/2023: € 585,– (excl. btw) voor twee dagen in een kleine groep van max. 8 personen, onder begeleiding van twee ervaren docenten.
Inclusief lunch, lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen.
Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Meedoen?

Je kunt je voor deze nascholings­dag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.