| over de keulseweg | evaluatieresultaten

Evaluatie opleidingen

Na afloop van de opleidingen vragen we cursisten een evaluatieformulier in te vullen en onderstaande onderdelen te beoordelen. Daarnaast vragen welke onderdelen men het beste vond, welke overbodig en of men goede suggesties voor ons heeft. We gebruiken de feedback om de opleiding te blijven verbeteren.

Resultaten vorig seizoen

De studenten beoordeelden de opleiding equine assisted coach® level 1 in seizoen 2019/2020 met gemiddeld een 9,0.
Om te zien hoe de verschillende onderdelen beoordeeld werden klik je hier .

Reacties

Onderstaand een aantal antwoorden op de laatste vraag van het evaluatieformulier:

Is er verder nog iets dat je aan ons kwijt wilt?

"Ik wil jullie graag ontzettend bedanken jullie hebben ontzettend veel voor me betekend het afgelopen jaar. Dankzij jullie heb ik mezelf weer teruggevonden en hierdoor weer het vertrouwen om nieuwe kansen en uitdagingen aan te grijpen."


"Topdocenten! Wat fijn dat iedereen er mag zijn. Dat er fouten gemaakt mogen worden. Er wordt een veilige leeromgeving gecreëerd. Wat fijn dat er gebruik mag worden gemaakt van jullie ruimte."


"Ik wil jullie vooral hartelijk bedanken voor deze bijzondere periode. Ik wil absoluut verder met dit vak. Ik heb mij ingeschreven voor het verdiepingsjaar en ben reeds gestart met mijn eigen bedrijf. Maar ook als ik nooit iemand vanuit mijn bedrijf zal gaan coachen, heb ik 100% winst uit mijn opleiding kunnen halen. Namelijk m.b.t. mijn persoonlijke ontwikkeling. Het is fijn om weer een beetje mens in mezelf te ontdekken!"


"De opleiding zit goed in elkaar, de gelijkwaardigheid die er is, heb ik als zeer prettig ervaren. Je voelt je welkom bij jullie en dat is erg fijn."


"Ben heeeeel blij dat ik toch de stap heb genomen de opleiding te gaan volgen! Ga er echt mee aan de slag!"


"Prachtig wat jullie doen, jullie hebben zeker invloed en groot bereik!"


"Jullie zijn een top team! De passie waar vanuit gewerkt wordt is overal in te voelen. Echt een genot om deel van uit te mogen maken. Ik ben dankbaar dat ik dat heb moeten meemaken en zie uit naar level 2!"


"Bedankt voor een fijn jaar. Ik heb genoten en veel mogen leren en ervaren. "


"Dank voor alle ruimte en vertrouwen welke jullie mij hebben gegeven. Het heeft bijgedragen tot mijn groeiproces. En heeft gemaakt dat ik een hele bewuste keuze heb gemaakt in mijn manier met coachen. Jullie opleiding is voor mij een blauwdruk voor mijn coachmanier. En dit heeft gemaakt dat ik hoop mij nog verder bij jullie te mogen ontwikkelen.
Ik vind dat jullie een prachtkudde hebben en voel me veilig en welkom binnen deze kudde. De (jullie) paarden hebben mij geholpen om in mijn kracht te gaan staan. En daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor. Ik mocht vanuit mijn kleinheid groeien."


"Ga zo door! Jullie hebben een prachtig vak, een prachtige locatie en prachtige paarden! Ik heb genoten!"


"Als ik kritisch lijk dan spijt me dat ik heb heel veel gehad aan de opleiding en ben er heel blij mee. Ik heb duizend respect voor de informatie voorziening, de website, de opbouw en uitvoering van het materiaal, hoe alles werkt en klopt en op een perfecte manier is vormgegeven en hoe de evaluatie en intake formulieren teruggekoppeld worden enz, GEWELDIG IN ORDE!!!!"


"Het was boven alle verwachtingen en precies wat ik op dit moment nodig had! Heel erg bedankt!"


"Opleiding die perfect in elkaar zit. Ook aan details, nazorg en vele extra’s is aandacht besteed. Eigentijds door gebruik te maken van digitalisering. Verbinding door menselijk contact.
Bijzonder mooi dat jullie dieren niet in dienst zijn van de opleiding maar met liefde en respect worden ingezet waar nodig."


"Bijzonder om te ervaren hoe veilig het in deze groep voelde. Oordeelloosheid vanuit de opleiding !! Het is al benoemd maar ik wil toch heel graag laten weten dat ik het allemaal zo heerlijk verzorgt vond. De heerlijke lunches maar ook de zorg en aandacht van de materialen. De sfeervolle gezellige ruimte binnen. Als de omgeving zo met aandacht is verzorgt voel ik me ook verzorgt. De paarden die zo fijn erbij staan!! En vooral de betrokkenheid van jullie allemaal naar de cursist. Nogmaals heel veel dank daarvoor."


"Mooi doordachte en uitgewerkte opleiding! Veel complimenten hiervoor."


"Ik ben als een ‘zaadje in de grond’ aan deze opleiding begonnen. Vond het enorm spannend, wat er op mijn pad zou komen, ik had veel vraagtekens. Maar vanaf dag 1 voelde ik mijzelf één van de ‘opgroeiende bloemen’ in een prachtig veld. Uiteindelijk mocht ik het afgelopen jaar doorgroeien tot ‘unieke bloem’, in het veld van al die andere ‘unieke bloemen’. Het voelde als een warme deken..... een bijzondere deken! Het voelde als thuiskomen! Dank aan alle docenten die hieraan meegewerkt hebben. Dank aan jullie prachtige paarden en pony’s, ieder met een eigen verhaal, heel bijzonder. Speciale dank aan Miranda..."


"Prachtig mooi jaar! Veel geleerd niet alleen over het coachen maar ook over mijzelf. Ik zou het iedereen aanbevelen."Op deze pagina kun je een meer reacties n.a.v. de opleiding equine assisted coach® level 1 lezen.