opleidingen | equine assisted kindercoach | reacties

Reacties Kindercoaching“Ik vond de blokken van Tanja en Gaudia erg interessant. Ook de oefeningen die Esther meebracht vond ik zeer waardevol. Het was fijn om vooral praktisch bezig te zijn en zo geïnspireerd te raken om zelf oefeningen te bedenken bij de kinderen die bij jou in traject komen.”


“Zoveel praktijk verhalen, erg fijn! Maar ook het stukje dat Esther er op hamert dat je goed beslagen te ijs moet komen wanneer je kinderen gaat coachen. Je kan zoveel kapot maken! Esther en Miranda zijn zeer fijne docenten en ik heb de opleiding als erg prettig ervaren. Ook het stukje toetsing is zo belangrijk!”


"Een super leerzeem jaar met hele mooie ontwikkeling. Top docenten en natuurlijk top locatie met alle heerlijke paardjes erbij."


"Ik heb 2 fijne jaren gehad en ik ga het zeker missen. Ik heb de cursusdagen altijd ( EAC 1 en EAKC) ervaren als een uitstapje."


Enthousiaste, krachtige en ervaren leerkrachten, die met zoveel plezier hun kennis hebben gedeeld!"


"Ik heb alles als erg interessant en informatief ervaren, ik kan niet echt zeggen wat ik het beste vond, aangezien sommige dingen mij meer lagen en meer mijn belangstelling hadden. Dat maakt niet dat andere onderwerpen minder of meer interessant waren, alle onderdelen waren zeer nuttig voor mijn ontwikkeling tot kindercoach."


"Ik heb helemaal het gevoel dat we echt een hele goede en volle rugzak hebben meegekregen!"


"Ik vond de enorme praktijkervaring en informatie en creativiteit van Esther, Tanja, Renate en Bianca heel waardevol!"


"Ik vond het een geweldig mooie cursus en heb een heleboel geleerd. Dank jullie wel ."


"Ik vind dat ik een goede opleiding gekregen heb waarmee ik jn de basis verantwoord kinderen kan coachen. Wat mij betreft mogen de eisen aan de aankomende kindercoaches tijdens een dergelijke opleiding worden opgehoogd. Omdat we met zo'n gevoelige doelgroep omgaan en hen zo kunnen beïnvloeden als we niet oppassen."


"Alle lof voor de docenten, ze waren super!"