Collega's delen hun ervaring, kennis en specialismen met elkaar in onderstaande cursussen en workshops. Deze nascholingen worden onafhankelijk van de Keulseweg, door de coaches zelf georganiseerd.

Voorwaarde is dat de inhoud past binnen filosofie, beroepsprofiel en ethische code van equine assisted coaching en gefaciliteerd wordt door een equine assisted coach. De Keulseweg is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het aanbod.

Klik op de linken voor meer informatie en om je aan te melden.

Je eigen coachpraktijk. Van droom tot werkelijkheid, hoe doe je dat??

We bespreken de mogelijkheden van vergoeding vanuit gemeentes zoals PGB, WMO en Jeugd. We gaan kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat 'blokkeert' jou? Hoe krijg jij meer coachees naar jouw praktijk? Tarief, uren indeling, aquisitie, social media etc.
Vragen stellen en ervaringen uit te wisselen en een activiteit in de bak bij de paarden.
Georganiseerd door: Bianca van der Voort
Datum: Zondag 27 januari 2019 van 10.00 uur (inloop vanaf 9.45) tot 13.00 uur
Meer informatie en aanmelden: Keulseweg facebookgroep (besloten) of mail naar Bianca

Begeleiding bij verlies voor Equine assisted coaches

Verlies en rouw is iets waar we in de coachwereld veel tegenaan lopen. input deze workshop behandelen we een stuk theorie over de verschillende soorten verlies, de transitiecirkel en werken we aan twee concrete activiteiten die je met een coachee samen met de paarden kan inzetten in verliessituaties.
Georganiseerd door: Angela Piette
Datum: zaterdag 2 februari 2019 van 11.00 tot 16.00 uur
Meer informatie en aanmelden: website of mail naar Angela

Anders leren met paarden

Kinderen met een andere leerstijl met paarden begeleiden: ruimtelijke oriëntatie, mindset, spelling, werkwoordspelling, klokkijken (analoog en digitaal), tafels, optellen/aftrekken. Alleen toegankelijk voor reeds gecertificeerde paardencoaches die ook opleiding/ervaring hebben in het werken met kinderen.
Georganiseerd door: Tanja Stigter
Datum: 13, 20 januari en 3 februari 2019, 10.00 - 17.00 uur
Meer informatie en aanmelden: website of mail naar Tanja

GoalMapping

De traditionele manier van doelenstellen concentreert zich voornamelijk op onze linkerhersenhelft en dat blijkt in praktijk weinig effectief. GoalMapping heeft een impact op zowel de linker- als de rechterhersenhelft door het combineren van gedachten, woorden, emoties, plaatjes en symbolen. Je gaat je eigen goalmap maken en je krijgt suggesties voor het toepassen van GoalMapping tijdens coachsessies met paarden.
Georganiseerd door: Yvonne Raaijmakers
Datum: zaterdag 23 februari 2019
Meer informatie en aanmelden: website of mail naar Yvonne

Coach the coaches

Intensieve begeleiding bij het opstarten van je eigen coachpraktijk. Een intensief coachtraject voor beginnende coaches, die hun eigen praktijk willen opstarten, of coaches die meer cliënten willen aantrekken door een op maat gemaakt marketing- & communicatiebeleid.
Georganiseerd door: Nikola Gies
Datum: af te spreken, 4 sessies van 1,5 uur
Meer informatie en aanmelden: Facebook note of mail naar Nikola

Intensieve coachreis met inzet van paarden in Spanje

Wij bieden je een uitgebreid coachpakket aan bij de kuddes prachtige spaanse paarden van Yeguada Onix. Door middel van oefeningen tussen en bij de kuddes ga je spanningen wegnemen en ontspanning verkrijgen.
Georganiseerd door: Bianca van der Voort en Yolinde Pieters
Datum: 10 tot en met 13 oktober 2019
Meer informatie en aanmelden: website of mailDeze pagina delen, mailen of printen:

© 2009 - 2019 Educatief centrum Keulseweg