nascholing | voor en door coaches

Nascholing
voor en door coaches

Collega's delen hun ervaring, kennis en specialismen met elkaar in onderstaande cursussen en workshops. Deze nascholingen worden onafhankelijk van de Keulseweg, door de coaches zelf georganiseerd.

Voorwaarde is dat de inhoud past binnen filosofie, beroepsprofiel en ethische code van equine assisted coaching en gefaciliteerd wordt door een equine assisted coach. De Keulseweg is niet verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van het aanbod.

Klik op de linken voor meer informatie en om je aan te melden.

Begeleiding bij verlies voor Equine assisted coaches

Verlies en rouw is iets waar we in de coachwereld veel tegenaan lopen. input deze workshop behandelen we een stuk theorie over de verschillende soorten verlies, de transitiecirkel en werken we aan twee concrete activiteiten die je met een coachee samen met de paarden kan inzetten in verliessituaties.
Georganiseerd door: Angela Piette
Datum: 14 juni 2019 van 11.00 tot 16.00 uur te Bleiswijk
5 juli 2019 van 11.00 tot 16.00 uur te Bleiswijk

Meer informatie en aanmelden: website of mail naar Angela

PGB-Training “Hoe doe ik een geslaagde PGB aanvraag”

Krijg je wel aanvragen maar vinden mensen de kosten van je sessie te hoog om zelf te betalen? Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste weg bij gemeentes en SVB?
We behandelen alle punten die nodig zijn voor een goede PGB aanvraag, wisselen ervaringen met elkaar uit en gaan aan de slag met de paarden.
Georganiseerd door: Miranda van de Schuur
Datum: dinsdag 28 mei 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Aanmelden kan via dit formulier.

Paard & Deugd

Een tweedaagse door het Deugdenproject gecertificeerde cursus. Speciaal voor Paardencoaches die op ontspannen wijze hun coaching willen verdiepen vanuit een positieve grondhouding.
Georganiseerd door: Lian Kingma
Datum: 22 en 23 juni 2019
Meer informatie en aanmelden: Facebook event of mail naar Lian

Polenreis: 100 paarden op 100 hectare

Een week gedragsbewustwording van mens en paard op de eeuwenoude Silezische boerderij. De boerderij ligt aan een natuurgebied in het zuid-westen van Polen. De gastheer en dame staan garant voor bourgondische gezelligheid.
Georganiseerd door: Miranda van de Schuur
Datum: zondag 7 juli t/m zaterdag 13 juli
Meer informatie en aanmelden: website of mail naar Miranda

Systemisch mindmappen voor paardencoaches

e leert je HSP client(e)/coachee hoe ze overzicht kunnen creëren, structureren waardoor er meer rust in het hoofd komt. Hoe ze zelf helderheid krijgen in sociale vraagstukken. Hierdoor krijgt de HSP zicht op zowel interne als externe prikkels. Wat uiteindelijk zelfregie versterkend werkt. We behandelen de do’s en de don’t in het begeleiden van hoogsensitieve personen. Een mooie aanvullende interventie tool. Het helpt je als coach om een helder overzicht te krijgen in de verdere begeleiding.
Georganiseerd door: Jolanda Kleiss
Datum: 19 juli van 09.30 tot 17.00 uur en 5 september van 09.30 tot 17.00 uur
Aanmelden kan via dit formulier.

Paard & Deugd

Een tweedaagse door het Deugdenproject gecertificeerde cursus. Speciaal voor Paardencoaches die op ontspannen wijze hun coaching willen verdiepen vanuit een positieve grondhouding.
Georganiseerd door: Lian Kingma
Datum: 22 en 23 juni 2019
Meer informatie en aanmelden: Facebook event of mail naar Lian

Intensieve coachreis met inzet van paarden in Spanje

Wij bieden je een uitgebreid coachpakket aan bij de kuddes prachtige spaanse paarden van Yeguada Onix. Door middel van oefeningen tussen en bij de kuddes ga je spanningen wegnemen en ontspanning verkrijgen.
Georganiseerd door: Bianca van der Voort en Yolinde Pieters
Datum: 10 tot en met 13 oktober 2019
Meer informatie en aanmelden: website of mail

Coach the coaches

Intensieve begeleiding bij het opstarten van je eigen coachpraktijk. Een intensief coachtraject voor beginnende coaches, die hun eigen praktijk willen opstarten, of coaches die meer cliënten willen aantrekken door een op maat gemaakt marketing- & communicatiebeleid.
Georganiseerd door: Nikola Gies
Datum: af te spreken, 4 sessies van 1,5 uur
Meer informatie en aanmelden: Facebook note of mail naar NikolaDeze pagina delen, mailen of printen:

© 2009 - 2019 Educatief centrum Keulseweg