nascholing | chakra's

Chakra's

Energiecentra in het menselijke lichaam

Een bijzondere en verdiepende dag over chakra's, paarden en persoonlijke ontwikkeling onder leiding van Miranda van de Schuur.

Informatie

De mens is een uniek geheel van allerhande systemen die we bewust of onbewust gebruiken.
Een van die systemen is het ether-lichaam, het ligt iets buiten het fysieke lichaam. In dit ether-lichaam bestaan verschillende knooppunten die het ether-lichaam verbinden met het fysieke lichaam, deze centra noemen we chakra’s.

Elk chakra heeft zijn eigen doel, eigen associaties en eigen connecties, door te leren hoe om te gaan met de chakra’s is men beter op zichzelf afgestemd en minder gemakkelijk uit balans te brengen.
Deze leer over het menselijke denk- en voelapparaat zoekt naar de oorzaken van energetische blokkades op basis van het bewust-zijns-niveau.
Via Chakra ademhaling bijvoorbeeld ontdekt de coachee de voordelen van het bewust laten doorstromen van energie en welke energetische patronen de beste resultaten opleveren.

Chakra's horen tot de binnenwereld. Dr. C.G.Jung refereert naar de 7 hoofd-chakra’s als de 7 poorten naar bewustwording.
Als coach vormt de studie van de chakra’s een handig hulpmiddel tot het begrijpen van de belevingswereld van de coachee en helpt het begrip op te brengen voor onderlinge beïnvloeding.

Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 6 deelnemers.

Programma

proces tot zelf analyse vanuit ervaring | chakra blokkade herkennen | intro tot spiegel effect tussen mens en paard | loop- en houdingspatroon herkennen van de coachee | herkennen wanneer en hoe het paard de chakra resultaten aangeeft | chakra ademhaling met behulp van het paard

Vooropleiding

Equine assisted coach level 1 of level 1 in opleiding

Docent

Miranda van de Schuur

Locatie

Vierde Tochtweg 9b, 2841 LS Moordrecht

Datum

nieuwe datum volgt

Kosten

Deelname aan deze nascholingsdagen kost in seizoen 2019/2020: € 199,– (excl. btw) (€ 216,91 incl. 9% btw) per dag, inclusief lunches, koffie, thee en versnaperingen.
Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Meedoen?

Je kunt je voor deze nascholingsdag aanmelden via dit aanmeldingsformulier.

Deze pagina delen, mailen of printen: