nascholing | certificatie-update

Certificatie-update

Om de certificatie up to date te behouden dient de equine assisted coach iedere drie jaar deel te nemen aan een certificatie-update waarin kennis en functioneren worden getoetst, opgefrist en vernieuwd. De certificatie-update voorziet volledig in de deskundigheidsbevorderende activiteiten voor het jaar van deelname.

Reacties

Lees de reacties op de certificatie-updates tot nu toe.

Programma

Back to basics, een opfrissing van je theorie en de basis van equine assisted coaching.
Door middel van een e-learning module met de laatste editie van het lesboek level 1 of 2 kun je je kennis opfrissen, waarna een kennistoets volgt.
Aan de hand van de competentietabel vragen we je een eigen reflectie op je competenties als equine assisted coach te geven. Op de lesdagen gaan we hiermee in coachessies met elkaar aan de slag.

Voor wie

Equine assisted coaches level 1 of 2 die hun certificatie up to date willen houden t.b.v. hun KREAC-lidmaatschap.
Maar ook voor iedereen die kennis wil opfrissen en weer wat ervaring wil opdoen.

Vooropleiding

Equine assisted coach level 1

Data

woensdag/donderdag 11/12 maart 2020 Locatie Moordrecht!
donderdag/vrijdag 25/26 juni 2020 Locatie Moordrecht!
dinsdag/woensdag 15/16 september 2020 Locatie Moordrecht!

De updates vinden plaats op de locatie van Miranda in Moordrecht, hier 20 minuuutjes vandaan, voor de meeste mensen 20 minuten dichterbij :-)
Hier vind je de route- en parkeerinfo.

NOBCO

Kosten

Deelname aan deze nascholingsmodule kost in seizoen 2019/2020: € 295,– (btw vrij) per module (2 dagen), inclusief lunches, koffie, thee en versnaperingen.
Het bedrag dient voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Bij inschrijving wordt een inschrijfbedrag van € 95,– berekend. Dit bedrag mag van de factuur worden afgetrokken. Bij afzegging door de deelnemer vindt géén restitutie van het inschrijfbedrag plaats, dit komt dan volledig ten goede aan de Keulseweg Foundation.

Meedoen?

Je kunt je voor de certificatie-update aanmelden via het aanmeldingsformulier.

Reacties

“Tweede keer EAC certificaat update. Was weer fijn om te praten over de essentie van Equine Assisted Coaching. En deze keer zelf gecoacht te worden door collega's. Nu heb ik weer zelf ervaren hoe krachtig deze manier van coachen is.
Dus weer helemaal up-to-date…”


“Aan het nagenieten van twee dagen update Equine Assisted Coaching!
Het is alweer 3 jaar geleden dat ik mijn certificaat behaalde voor de opleiding tot Equine Assisted Coach.
Om scherp te blijven en kwaliteit te blijven bieden in je vak is het naar mijn mening van belang dit Up-to-date te houden en dat is wel zeker gelukt!
Fijn om zelf weer eens te ervaren hoe het is om gecoacht te worden met paarden en de kracht en essentie te beleven van deze krachtige, diepgaande methode!
Dus nu ben ik weer helemaal fris voor nieuwe coachsessies!”


“Gecoacht worden... ja ik weet nu weer hoe dat voelt. Het voelt als weer thuiskomen in jezelf zonder oordeel.
Back to the basic zet je weer scherp...”


“Back to where it all started.
De certificatie update zit erop! Twee ontzettend waardevolle dagen met fijne collega's en keien van opleiders.
En wat was het fijn om weer op de Keulseweg te zijn, daar waar mijn ruitercoach-avontuur is begonnen. Een plek waar alles mag zijn en waar ik mijn rust (en mezelf!) weer terug vond. In het hier en nu met de paarden.
Zo ook vandaag weer.
Geen woorden maar paarden ❤”


“De afgelopen twee dagen weer mogen ervaren tijdens onze certificaat-update bij de Keulseweg hoe fijn het is om gecoacht te worden met paarden. Hoe heerlijk het is om jezelf te mogen ontdekken, zonder oordelen en zonder coach die het denkt beter te weten dan jij zelf. Nee ... gewoon ZIJN met deze prachtige wezens en een coach die van de zijlijn af en toe eens een verdiepende vraag stelt. Ik heb genoten en ga naar huis met niet alleen een update van mijn certificaat, maar ook van mijzelf. En met speciale dank aan Fellow, ik vond het zeer aangenaam om kennis met je te maken.”

Deze pagina delen, mailen of printen: