Gratitude

Wat een prachtig woord. Gratie, attitude... en het franse of engelse woord voor wat ons, terugblikkend op 2014 overvalt: Dankbaarheid.

Dankbaarheid voor wat zich rondom de opleiding en in ons werk met de paarden allemaal weer mocht ontvouwen:
levens die veranderen, vriendschappen die ontstaan, vruchtbare samenwerkingsverbanden, en coaches die op hun beurt weer belangrijk werk doen en verschil maken in andere levens.

kerstkaart2014

Dankbaarheid voor en aan onze kudde fantastische paarden en hun wil om met ons samen te werken. Wat het mogelijk maakt de dagelijkse oppervlakkigheid voorbij te gaan.

Dankbaarheid voor het feit dat onze inspanningen en investeringen om ons vak te professionaliseren hun vruchten afwerpen.

Dankbaarheid voor het eerste nummer van ons magazine dat dit jaar tot stand kwam, waarin we eindelijk onze werkwijze en grondhouding in woorden konden omzetten. Dankbaarheid voor de vele positieve reacties die we daarop mochten ontvangen.

En natuurlijk was het in 2014 niet alleen maar feest, het glas was ook hier aan de Keulseweg zo nu en dan gewoon even half of bijna helemaal leeg. Maar zo aan het einde van het jaar laten we de energie stromen naar het half volle glas.
Omdat alles waar je aandacht aan besteedt groter wordt. Een goede reden om ook in 2015 dankbaar te zijn voor de grote en kleine mooie momenten in het leven.

We kunnen jullie natuurlijk een fantastisch en zelfs gelukkig nieuwjaar wensen, maar de realiteit is nu eenmaal dat ook 2015 weer mooie én minder mooie momenten zal brengen. Wat we jullie daarom vooral wensen is: Dankbaarheid.
Want zoals Virginia Satir het in de quote die we voor de eindejaarskaart kozen verwoordt:

Leven is niet wat het moet zijn. Het is wat het is.
Hoe je ermee omgaat, is wat het verschil maakt.


En toch...
...willen we iedereen natuurlijk stiekem ook wel heel veel geluk en mooie momenten wensen!
En hopen we jullie in 2015 weer te mogen ontmoeten, op wat voor manier dan ook.

Raymond, Marjolijn, Merlijn, Bloem, Oude Bloem, Jeroen, Puk, Pasha en Bo

Deze pagina delen, mailen of printen:

© 2009-2021 Educatief centrum Keulseweg